Kvalitet

Kvalitet er nøgleordet for at drive en sund service virksomhed og opretholde en servicestandard blandt de bedste. Derfor sætter vi hos HOLM TECHNOSCAN as kvalitet øverst på dagsordenen.

Vores kunder stiller store krav og det er derfor vigtigt for os at kunne leve op til deres forventninger.  Ved at oprette et kvalitetssikrings system har vi fået et værktøj der hjælper os med at opretholde de standarder vi altid har været kendt for.

Vi har i dag et fuldt implementeret QHSE system med løbende auditeringer for at sikre at kvaliteten altid er i top.
QHSE systemet er bygget op om ISO 9001 systemet som følger:
Q = Kvalitetsstyringssystem i henhold til ISO 9001:2008
HS = Sundheds- og sikkerhedssystem i henhold til OHSAS 18001:2008
E = Miljøledelsessystem i henhold til ISO 14001:2004

At kvaliteten er i top understøttes med den internationale Achilles kvalitets godkendelse, som HOLM TECHNOSCAN as har opnået gennem flere år som fast leverandør til Olie & Gas industrien samt transportsektoren.

”Achilles identificerer, kvalificerer, validerer og overvåger leverandører, så indkøbere fra nogle af verdens største selskaber kan udvikle langvarige og gensidigt udbytterige relationer til pålidelige og kvalificerede leverandører verden over”

Vores leverandører sætter også store krav til os som distributør af deres produkter. Det er ikke blot er krav for dem at vi er kvalitets certificeret men de gennemfører også egne årlige auditeringer af os som deres partner.  Auditeringer omhandler alt fra service til salg og varer normalt fra 2 – 5 dage.
Vi er senest blevet auditeret i November 2014.

Muligheden for fejl vil altid være til stede, men det er vigtigt for HOLM TECHNOSCAN as at når en given fejl opstår, bliver der taget hånd om at løse problemet hurtigst muligt og med så få gener som det er muligt. Men det er lige så vigtigt at vi efterfølgende får ændret på årsagerne til problemet så vi fremadrettet ikke ser/begår samme fejl 2 gange.

Uden efteruddannelse, undervisning i nye og nuværende produkter samt det rigtige testudstyr kan vi ikke yde den optimale service og kvalitet. Derfor har hver enkel af vores ansatte fået udarbejdet et uddannelses program som årligt bliver vurderet og tilpasset samtidigt med at programmet for efterfølgende år bliver fastlagt.
Vi er selvfølgelig også certificeret til Off Shore arbejde.