Epocast Støbemateriale

Epocast er et tokomponent støbe materiale som bruges til understøttelse at div. maskiner og motorer, efter de er oplinet efter gældende foreskrifter.

Epocast røres op tilsat hærder og hældes ned under motor fødder, som naturligvis er afdækket i sider, således Epocast bliver under motor fødder.  Efter hærdning står maskine eller Diesel motor fast og rigtigt.

Epocast er godkendt af de fleste klassifikations selskaber.

Vi lagerfører Epocast med div. tilbehør i Glostrup.

Kontakt os for belastningsberegning eller andre spørgsmål.

Epocast fåes i to varianter:

EPOCAST 36® er et to-komponent understøtnings materiale med fremragende fysiske egenskaber, der erstatter den konventionelle brug af stål klodser, ved anvendelse til montering af hovedmotorer, hjælpemotorer, gearkasser, tryklejer for styremaskine, stævnrør mv .
EPOCAST 36® understøtning er ikke kun økonomisk at bruge, men kan anvendes under vanskelige forhold og reducerer støj og vibrationer.

EPOCAST 36-P er en spartelbar to-komponent epoxylim, der specifikt er udviklet til installation af LNG / LPG-tanke, kemiske tanke og andre lukkede systemer. EPOCAST 36-P er en videreudvikling af det verdensomspændende støbningssystem EPOCAST 36® og anvendes overalt hvor det ikke er praktisk at bruge en frit flydende harpiks. EPOCAST 36-P har en stor belastningsevne og har gode klæbende egenskaber, selv ved ekstremt lave temperaturer.

Epocast er et støbe materiale som bruges til understøttelse at div. maskiner og motorer, efter de er monteret på sin “plads”,  placeret i den rette højde og linie.
Eller læs mere på Epocast’ hjemmeside: